COREY TUT

Corey TuT je talentovaný americký hudebník a zpěvák z New Yorku, který se neomezuje na jeden určitý žánr, vyrůstal se zpěvem v chlapeckém sboru a první skladbu napsal již v 8 letech, alba vydává od roku 2008, spolupracoval s mnoha velkými jmény jako Ad Rock nebo Super Budha. Jeho skladby byly použity v několika nezávislých filmech a programech například na ABC, NCS Sports či NFL a jeho hlas můžete slyšet v reklamách například pro Toyotu, dietní Pepsi, Ford a dalších...
Aktuálně: Oficiální soundtrack k filmu "ALL MALE, ALL NUDE 2" vyjde v pátek 20.9. 2019.

Aktuální čas v New Yorku

28.11.18

Oficiální on-line store: Kup si Coreyho trička

Ano je to tak, Corey na svých stránkách otevřel svůj e-shop se suvenýry, které sám navrhl a kde jsou i příjemně nastavené ceny, najdeš tam 3 druhy triček s úryvky textů skladeb, tašku, samolepky, ale dokonce lze zde zakoupit i CD!

 

Trička (20-25$)

 (457 - 517 kč)

  • "I wanna be your dirty little secret" 
  • "You're made of the stars" 
  • "Dance yourself into the light"
Různé velikosti, pokud nějaká chybí dá se po dohodě nechat přidělat, přičemž na cenu by to nemělo mít žádný vliv, ale po prvních objednávkách a tedy i prvních dotaz přibyly i nějaké nadměrné velikosti a sortiment je poměrně široký, ale barva pouze černá, vybírat se dá pouze varianty ukázek textu. 

Taška a samolepky 

  • Taška s designem trička "Dirty Little Secret" - 15$ - 343 kč) 
  • Samolepky 5 druhů, každá po dolaru - asi 22 kč 

CD: 5 - 10$ 

(114 - 228 kč)

Nyní jsou samostatně k dispozici:
  • Into The Light (10 dolarů)
  • Chasing Down The Bedlam (5 dolarů)
Balíčky  

Kolekce 1 - 45$ - 1 029 kč
  • Tričko "I wanna be"
  •  4 CD - Into The Light, Falling Up, Everything a Chasing Down The Bedlam
  • Samolepky 
  • Taška 
(Při nákupu samostatně by to stálo asi 60 dolarů - asi 1 300 kč )

Druhá kolekce obsahuje 1 CD a stojí teď 35 dolarů, asi 800 kč

Převody na koruny jsou samozřejmě orientační, schůdné poštovné pro Českou republiku je 13 dolarů, ale lze vybrat z 'luxusnějších' možností. Platba probíhá paypalem, kde jsou výhodnější poplatky oproti bance. Obchod je vybaven prostředím, které se zobrazuje dle polohy v příslušném jazyce a obsahuje češtinu, přesto pokud máš nějaké dotazy a nebo potřebujete s něčím pomoct, popřípadě nikdo z vás nevlastní paypal, klidně nám napiš a my tobě a tvým přátelům pomůžeme. Možný osobní odběr je pouze po domluvě ve Svitavách.

POZOR! Objednávky s větším objemem se mohou dostat mimo bezpečnou zónu ceny, která nepodléhá proclení, může se tak snadno stát, že k poštovnému naskočí clo, jelikož zásilka putuje z USA! Clo ale nemusí obchod zobrazit a můžete jej platit až na poště nebo dokonce při převzetí doma od pošťáka a ty neberou karty, jen hotovost!

Nelekněte se pokud při sestavování objednávky naskočí vysoké poštovné i 190 dolarů, později zhruba v předposledním kroku bude možnost zvolit jiné, třeba 13 dolarů! Pokud budeš pečlivě sledovat Coreyho soc. sítě můžeš zastihnout slevové kupóny k různým příležitostem, které pak uplatníš v košíku.

0 komentáře:

Okomentovat

Děkujeme Ti za Tvůj komentář, měj príma den.

EUROTOUR 2020

Miniturné, které bude obsahovat i návštěvu v ČR a koncert zde, se uskuteční na jaře nebo na podzim - asi září, 2020. Příští rok by Corey také rád vydal nové album.

SOUNDTRACKY

Daddy (Original Motion Picture Soundtrack)Sparks.