COREY TUT

Corey TuT je talentovaný americký hudebník a zpěvák z New Yorku, který se neomezuje na jeden určitý žánr, vyrůstal se zpěvem v chlapeckém sboru a první skladbu napsal již v 8 letech, alba vydává od roku 2008, spolupracoval s mnoha velkými jmény jako Ad Rock nebo Super Budha. Jeho skladby byly použity v několika nezávislých filmech a programech například na ABC, NCS Sports či NFL a jeho hlas můžete slyšet v reklamách například pro Toyotu, dietní Pepsi, Ford a dalších...
Aktuálně: Oficiální soundtrack k filmu "ALL MALE, ALL NUDE 2" vyjde v pátek 20.9. 2019.

Aktuální čas v New Yorku

17.08.18

Nové album & Jersey City Pride Fringe Fest

Kategorie: Překlad newsletteru

Ahoj přátelé! Jen rychlá poznámka, abych vám dal vědět, že zítra večer budu vystupovat v Jersey City na Pride Fringe Fest. Je to skutečně zábavná šňůra, tak doufám, že se vydáte na cestu a dorazíte za námi do Jersey.

A také jsem nadšený, že vám můžu oznámit, že moje nové album - v plné délce, nazvané "Into The Light" (česky: Do světla) vyjde 14. září. Je to temný disko / electro-pop opus sexuálního a duchovního / duševního osvobození. Tato nahrávka je o přijetí radosti v posvátném spojení naší společné lidskosti. Je to oslava naší rozmanitosti a síly, která pochází z poznávání a vyjádření své vlastní božské pravdy. Jedná se o průzkum prostoru, kde se osobní stává politickým a sexuální se stává revolučním. Napsal jsem tohle album jako přímou reakci na ty, kteří nás chtějí oddělovat jako lidi a oddělovat nás kvůli našim rozdílům. Udělal jsem jej v nadějích, že lidi s radostí a láskou spojím, abychom mohli všichni (v)tancovat "do světla", a nemůžu se dočkat až se s vámi o to podělím. Zůstaňte naladěni na mé vlně pro více informací k vydání a také termínům turné. 

A konečně, nemůžu uvěřit, že příští týden zaznamenám rok, co jsem vydal album Sparks. Můžete si jej prohlédnout na iTunes, Amazon, Spotify, Apple Music nebo kdekoliv, kde se vám líbí! 

Doufám, že se uvidíme zítra. 


  • Kde
    FM
    340 3rd Street, Jersey City, NJ, USA
  • Kdy
    Friday, August 17, 2018
    9:00 PM12:00 AM EDT
Get in Touch
Corey TuT
coreytutmusic@gmail.com
Location: 340 3rd St, Jersey City, NJ 07302, Spojené státy americké

0 komentáře:

Okomentovat

Děkujeme Ti za Tvůj komentář, měj príma den.

EUROTOUR 2020

Miniturné, které bude obsahovat i návštěvu v ČR a koncert zde, se uskuteční na jaře nebo na podzim - asi září, 2020. Příští rok by Corey také rád vydal nové album.

SOUNDTRACKY

Daddy (Original Motion Picture Soundtrack)Sparks.