COREY TUT

Corey TuT je talentovaný americký hudebník a zpěvák z New Yorku, který se neomezuje na jeden určitý žánr, vyrůstal se zpěvem v chlapeckém sboru a první skladbu napsal již v 8 letech, alba vydává od roku 2008, spolupracoval s mnoha velkými jmény jako Ad Rock nebo Super Budha. Jeho skladby byly použity v několika nezávislých filmech a programech například na ABC, NCS Sports či NFL a jeho hlas můžete slyšet v reklamách například pro Toyotu, dietní Pepsi, Ford a dalších...
Aktuálně: Oficiální soundtrack k filmu "ALL MALE, ALL NUDE 2" vyjde v pátek 20.9. 2019.

Aktuální čas v New Yorku

03.06.18

Nové album: Into The Light

Po delším čekání (my čekali, Corey pilně pracoval) na první jiskřičky ohledně nového alba už můžeme přinést nějaké informace. Nové EP se bude jmenovat Into The Light (Do světla) a jeho první single si dnes odbude premiéru na Jersey Pride, kde Corey vystoupí spolu se svým kamarádem a kolegou, jenž si říká Dezi5. Album vyjde příští měsíc. 

Objevují se také první vlaštovky, že by se Corey měl letos vrátit také do Česka a to v druhé polovině září, podle toho co se proslýchá se zatím veřejný koncert ve Svytavách neplánuje, ale vše se ještě nechává otevřené.
Location: Asbury Park, New Jersey 07712, Spojené státy americké

0 komentáře:

Okomentovat

Děkujeme Ti za Tvůj komentář, měj príma den.

EUROTOUR 2020

Miniturné, které bude obsahovat i návštěvu v ČR a koncert zde, se uskuteční na jaře nebo na podzim - asi září, 2020. Příští rok by Corey také rád vydal nové album.

SOUNDTRACKY

Daddy (Original Motion Picture Soundtrack)Sparks.