COREY TUT

Corey TuT je talentovaný americký hudebník a zpěvák z New Yorku, který se neomezuje na jeden určitý žánr, vyrůstal se zpěvem v chlapeckém sboru a první skladbu napsal již v 8 letech, alba vydává od roku 2008, spolupracoval s mnoha velkými jmény jako Ad Rock nebo Super Budha. Jeho skladby byly použity v několika nezávislých filmech a programech například na ABC, NCS Sports či NFL a jeho hlas můžete slyšet v reklamách například pro Toyotu, dietní Pepsi, Ford a dalších...
Aktuálně: Oficiální soundtrack k filmu "ALL MALE, ALL NUDE 2" vyjde v pátek 20.9. 2019.

Aktuální čas v New Yorku

12.06.18

Coreyho 2. návštěva v ČR


   Čas letí jako splašený a blíží se zase doba dovolených a prázdnin, léto uteče jako voda a na dveře zaklepe pomalu podzim, avšak není důvod smutnit, nejen proto že toto roční období umí hrát všemi barvami, ale také se můžeme těšit na velmi příjemnou záležitost, asice, na Coreyho opětovnou návštěvu v České republice. 

   Ano přesně tak, už po druhé Corey TuT zavítá do Česka, tentokrát v druhé polovině září a znovu jeho kroky povedou do menšího okresního města na Pardubicku, do Svitav, přestože se nejedná o žádnou velkou akci jako minule ani veřejnost by nemusela přijít zkrátka, je totiž v jednání akustický koncert. 

  Kdy a kde?

Červená knihovna, by Corey TuT
   Svitavách mezi 22. a 26. zářím, koncert s kytarou by se měl uskutečnit 24. nebo 25. září v krásném prostředí tzv. Červené knihovny, kde byl hudebník ubytován už při své minulé návštěvě. Detaily jsou ještě v diskuzi. Podle posledních zpráv by se však mělo jednat o malý benefiční koncert na podporu místního Denního centra pro osoby s mentálním a kombinovaným postižením.
Corey bude pobývat ve

  Ottendorferův dům přezdívaný místními "Červená knihovna", kvůli své barvě, je jedna z nejpozoruhodnějších staveb ve městě, sloužící jako přednáškový a koncertní sál, poskytuje však také nízkokapacitní ubytování, v apartmánu a dvou pokojích. Od roku 2008 v přízemí sídlí muzeum esperanta. Více v samostatném článku.

Proč právě Svitavy?

Selfíčko na svitavském náměstí
    Asi si říkáte proč byla vybrána právě tato lokalita a ne třeba Praha, vše má svůj důvod, hlavním středobodem pobytu totiž bude návštěva již zmiňovaného denního centra, s jehož klienty i pracovníky se Corey spřátelil a odjezdem se kontakt nepřerušil. Corey by rád strávil s novými kamarády více času a cosi podniknul, mohou spolu třeba malovat, učit se spolu vzájemně jazyk či jim zahraje na kytaru. Návštěva bude tedy víceméně soukromá.

      Na druhou stranu na tuto událost neupozorňujeme jen abychom vám dali vědět, kde a kdy bude možné Coreyho potkat v Česku, ale také vás právě chceme pozvat na chystaný koncert - původní tvorby i zajímavých bonusů jen s kytarou. No, šou elektronické hudby se do nádherného prostředí Červené knihovny opravdu hodí. :) Přineseme vám podrobnější články o všech tématech týkajících se Coreyho pobytu, ale můžeme už teď vám dosvědčit, že toto malé město samo o sobě a hlavně jakýkoliv koncert v ČK stojí za výlet kvůli osobité atmosféře.
Location: 568 02 Svitavy, Česko

0 komentáře:

Okomentovat

Děkujeme Ti za Tvůj komentář, měj príma den.

EUROTOUR 2020

Miniturné, které bude obsahovat i návštěvu v ČR a koncert zde, se uskuteční na jaře nebo na podzim - asi září, 2020. Příští rok by Corey také rád vydal nové album.

SOUNDTRACKY

Daddy (Original Motion Picture Soundtrack)Sparks.