COREY TUT

Corey TuT je talentovaný americký hudebník a zpěvák z New Yorku, který se neomezuje na jeden určitý žánr, vyrůstal se zpěvem v chlapeckém sboru a první skladbu napsal již v 8 letech, alba vydává od roku 2008, spolupracoval s mnoha velkými jmény jako Ad Rock nebo Super Budha. Jeho skladby byly použity v několika nezávislých filmech a programech například na ABC, NCS Sports či NFL a jeho hlas můžete slyšet v reklamách například pro Toyotu, dietní Pepsi, Ford a dalších...
Aktuálně: Oficiální soundtrack k filmu "ALL MALE, ALL NUDE 2" vyjde v pátek 20.9. 2019.

Aktuální čas v New Yorku

15.05.18

Minirozhovor s Coreym ohledně návštěvy v Česku



Maličko opožděně ale přeci přinášíme exskluzivně překlad malého rozhovoru s Coreym, který tak laskavě v prosinci odpověděl jednomu z kolegů na 5 otázek ohledně své návštěvy v Česku, respektive ve Svitavách, Litomyšli a v Praze, hlavní záležitosti se samozřejmě děly ve Svitavách.

1) Jak se ti líbil pobyt v České republice a jaký byl tvůj nejlepší zážitek?

Můj čas ve Svitavách byl nádherný. Všichni byli neuvěřitelně ochotní a velkorysí ohledně svého času, což všechno to udělalo ještě speciálnější. Myslím, že mou oblíbenou částí bylo setkání s těmi všemi milými lidmi. Také náš výlet do Litomyšle byl nádherný a Praha byla prostě velkolepě krásná. Koncert se skvěle povedl, místo konání mělo skvělý zvuk. Takže to bylo opravdu potěšením hrát. 

2) Ochutnal si místní speciality a pokud ano, která ti chutnala nejvíce? 

Jídlo ve Vedantě bylo úžasné, a všichni tam byli moc milí.

 

3) Byla to tvá první návštěva denního centra pro osoby s mentálním postižením a jaký to byl pro tebe zážitek?

Nebyla to moje první zkušenost s mentálně postiženými lidmi. Moje matka vlastně vyučovala mentálně postižené, takže jsem směl o letních prázdninách jako dítě a teenager chodit tam s ní abych pomohl. Bylo úžasné hrát v denním centru, protože jejich reakce byly tak čisté a necenzurované. To opravdu ukazuje sílu hudby.

4) Slyšel jsem, že's byl skvělým asistentem pro zrakově postiženého kamaráda, děláš to často?

Nevím o tom, že bych svělý asistent, ale rád jsem pomohl. Nedělám to často.

5) Chtěl by ses vrátit příštírok do České Republiky?

 Rád bych se vrátil do České republiky, doufám, že to brzy udělám. Bylo to opravdu krásné a lidé jsou tam úžasní.
Location: 568 02 Svitavy, Česko

0 komentáře:

Okomentovat

Děkujeme Ti za Tvůj komentář, měj príma den.

EUROTOUR 2020

Miniturné, které bude obsahovat i návštěvu v ČR a koncert zde, se uskuteční na jaře nebo na podzim - asi září, 2020. Příští rok by Corey také rád vydal nové album.

SOUNDTRACKY

Daddy (Original Motion Picture Soundtrack)Sparks.