COREY TUT

Corey TuT je talentovaný americký hudebník a zpěvák z New Yorku, který se neomezuje na jeden určitý žánr, vyrůstal se zpěvem v chlapeckém sboru a první skladbu napsal již v 8 letech, alba vydává od roku 2008, spolupracoval s mnoha velkými jmény jako Ad Rock nebo Super Budha. Jeho skladby byly použity v několika nezávislých filmech a programech například na ABC, NCS Sports či NFL a jeho hlas můžete slyšet v reklamách například pro Toyotu, dietní Pepsi, Ford a dalších...
Aktuálně: Oficiální soundtrack k filmu "ALL MALE, ALL NUDE 2" vyjde v pátek 20.9. 2019.

Aktuální čas v New Yorku

29.03.18

All Male, All Nude slaví první výročí!

Je tomu právě rok, co spatřil světlo světa svérázný dokument Geralda McCulloucha, protkaný Coreyho hudbou, pojednávající o životě a práci mužských striptérů z jednoho atlanského klubu, originálně pojatý projekt lidsky popisuje téma, které by se pro některé mohlo zdát tabem a moc se o něm nemluví.

Součástí A.M.A.N jsou Coreyho s kladby z nejnovějšího alba 'SPARKS', které vyšlo také minulý rok, jedná se o elektronickou taneční hudbu. Stáhnout si jej můžete na Coreyho stránkách nebo na známých hudebních platformách, na Amazonu pak si můžete zakoupit i DVD, kde najdete i bonus v podobě zákulisí vzniku hudby k snímku, kterým provází sám Corey.

0 komentáře:

Okomentovat

Děkujeme Ti za Tvůj komentář, měj príma den.

EUROTOUR 2020

Miniturné, které bude obsahovat i návštěvu v ČR a koncert zde, se uskuteční na jaře nebo na podzim - asi září, 2020. Příští rok by Corey také rád vydal nové album.

SOUNDTRACKY

Daddy (Original Motion Picture Soundtrack)Sparks.