COREY TUT

Corey TuT je talentovaný americký hudebník a zpěvák z New Yorku, který se neomezuje na jeden určitý žánr, vyrůstal se zpěvem v chlapeckém sboru a první skladbu napsal již v 8 letech, alba vydává od roku 2008, spolupracoval s mnoha velkými jmény jako Ad Rock nebo Super Budha. Jeho skladby byly použity v několika nezávislých filmech a programech například na ABC, NCS Sports či NFL a jeho hlas můžete slyšet v reklamách například pro Toyotu, dietní Pepsi, Ford a dalších...
Aktuálně: Oficiální soundtrack k filmu "ALL MALE, ALL NUDE 2" vyjde v pátek 20.9. 2019.

Aktuální čas v New Yorku

25.12.17

OHLÉDNUTÍ: Corey TuT navštívil Svitavy!


Je tomu právě měsíc, co Corey zavítal poprvé do České republiky, aby účastí na filmovém víkendu 25 - 26 listopadu nazvaném Sparks: Stories and friends zahájil své malé evropské turné. Nebojte se rozhodně plánujeme se o všechno podělit, jen pouze poslední týdny pro nás byly poněkud chaotické, takže se publikování článků pozdrželo, k události se však podrobně vrátíme v nacházejících dnech. V tomto článku vám stručně nastíníme o čem si budeme povídat a body později rozpracujeme. Můžete nám věřit, že to stálo za to.
Všechno však pro Coreyho začalo už ve středu, kdy spolu s dlouholetým kolegou a kamarádem Geraldem McCullouchem vyrazili z newyorského letiště přes Moskvu do Prahy, kde přistáli během čtvrtečního dopoledne. Po té je čekala téměř tříhodinová cesta vlakem, kdo ale jezdí touto trasou, tak ví, že jde o poměrně dost příjemnou záležitost.


Čtvrtek večer se nesl spíše v duchu ubytovávání, druhý den se mlhavým ránem Corey s Geraldem vydali navštívit místní denní centrum pro osoby s mentální postižením, kam je pozval jejich nyní společný kamarád, dlouholetý charitní dobrovolník na základě vyprávění o pohlednicích, dál už se kolega potutelně usmívá a nechává zbytek detailů zastřený tajemstvím, že si o tom jak to vlastně začalo možná popovídáme později. Nezdráhá se však dodat, že návštěva se vyvinula v úžasnou záležitost a odjezdem nic neskončilo. "Myslím, že by byla škoda to shrnout do jednoho odstavce." My určitě souhlasíme, něco tak výjimečného se neděje každý den.
Toto denní centrum patří mezi důležité instituce v oblasti tématu osob s mentálním a kombinovaným postižením, dopřává rodinám nejen možnost odpočinku od náročné péče o své blízké, ale také bohatý zájmový program pro mentálně postižené samotné, jako je kondiční výuka, canistrapie nebo výtvarné činnosti či lekce angličtiny a muzikoterapie.
Sobota pak patřila hlavnímu programu, který se skládal ze třech bloků promítání filmů a završil jej Coreyho akustický koncert, kvůli němuž si se sebou přivezl svou parádní novou černou kytaru. Jeho hudba se však nesla celým dnem, jelikož se význačně podílel na hudební složce všech snímků, které svitavské publikum mohlo vidět v Kině Vesmír, jenž si zde vlastně odbyly svou malou českou premiéru, samozřejmě si o nich něco řekneme, včetně dalších zajímavostí.
Corey ale také podnikl výlet po okolí, na chvíli se stal průvodcem zrakově hendikepovaného člověka, byl ubytován v jednom z nepůvabnějších domů ve Svitavách, ztravoval se v zajímavé restauraci, dostal k narozeninám něco typicky českého na mls a my se rádi o všechno podělíme, můžete se dokonce těšit na malý rozhovor přímo s Coreym. Zatím si můžete čekání spříjemnit poslechem skladeb z Coreyho webu na jeho yb kanálu. Příjemný poslech.

0 komentáře:

Okomentovat

Děkujeme Ti za Tvůj komentář, měj príma den.

EUROTOUR 2020

Miniturné, které bude obsahovat i návštěvu v ČR a koncert zde, se uskuteční na jaře nebo na podzim - asi září, 2020. Příští rok by Corey také rád vydal nové album.

SOUNDTRACKY

Daddy (Original Motion Picture Soundtrack)Sparks.